Välkommen

Mer ekologiskt på Stadshuskällaren

Den 7 maj tog Stadshuskällaren ytterligare ett steg till att bli en mer hållbar restaurang. Nu äter gästerna på Stadshuskällaren på en KRAV-certifierad restaurang.
– Det är kul, ett steg i rätt riktning. Vi har jobbat med ekologiska råvaror länge och det är bra att få en stämpel på det. Det blir tydligare för gästerna vad vi faktiskt gör, berättar köksmästare Magnus Santesson.

Event, konferenslunch eller Nobelmiddag

I Stadshuskällarens lokaler kan vi ordna olika typer av event och matsammankomster. Vi ordnar allt från konferensluncher till Nobelmiddagar för mindre sällskap. Hos oss ser vi till att ditt besök blir en minnesvärd upplevelse i historisk och vacker miljö. Vår gastronomi är inspirerad av skog och mark och de skandinaviska smakerna lyfts av lokalt producerade och ekologiska råvaror. Vill du uppleva lokalerna är du alltid välkommen hit på en förhandsvisning.

Fest & möte

I skogen. I stan.

Vår matfilosofi har alltid varit att ta vara på det naturen ger oss. Vi jobbar med säsongens råvaror och anpassar vår meny efter de olika årstiderna. Allt ifrån nyskördad sparris till jakten på den perfekta kantarellen i skog och mark. Svensk jakt är viktig i viltvårdande syfte där man begränsar vissa populationer för att balansera det ekologiska samspelet.

matfilosofi

Bröllop

Inget bröllop är det andra likt. På er bröllopsdag utgår vi från era behov och önskemål, ni firar kärleken och vi sköter det praktiska. I våra vackra lokaler finns det plats för stora bröllopsfester och personliga middagar för mindre sällskap. Vårt kök skapar fantastiska menyer som passar ert bröllop. Vi har erfaren servispersonal som står för alla festförberedelser och finns med under hela firandet så ni kan ägna all uppmärksamhet åt varandra. Kontakta oss för mer information, bokning@stadshuskallarensthlm.se

Bröllop

Följ med oss bakom kulisserna

På Instagram kan du ta trappan ner i Stadshuskällaren och besöka baren, matsalen, serveringsgångarna, köket och våra kockar direkt i din telefon. Vi delar med oss av nyheter, tips, tävlingar, matinspiration och självfallet massor av goda rätter.

Instagram

Om Stadshuskällaren

Restaurang Stadshuskällaren öppnade 1922 och har en stark tradition. Det är det enda stället i världen där du kan äta alla Nobelmenyer genom tiderna på Nobelservisen.

Läs mer

MATEN

Vi skapar samtida svenska rätter med inspiration från skog och mark med vilt, närodlat och ekologiskt. Vi värnar om de svenska smakerna och arbetar nära uppfödarna, odlarna och producenterna runt om i Sverige. Köksmästare Magnus Santesson med sitt team välkomnar dig till Restaurang Stadshuskällaren.

Menyer

Adress & Öppettider