Välkommen

Specialerbjudande på julbord

Julstämningen kommer tidigare och tidigare för varje år så tänd julstjärnan, ta in granen och boka Stadshuskällarens julbord i november så får du en trevlig rabatt på våra första sittningar. Vi kör samma dignande julbord som alltid men till ett lite bättre pris för dig som vill vara först med julens godsaker.

100 KR I RABATT PÅ ALLA SITTNINGAR 25-30 NOVEMBER

LUNCH 445:-
MELLANSITTNING 545:-
HELG 595:-
MÅNDAG – ONSDAG KVÄLL 645:-
TORSDAG – FREDAG KVÄLL 695:-

Läs mer om våra priser, tider och meny här. Boka via mail bokning@stadshuskallarensthlm.se Ange koden novemberveckan när du bokar för att ta del av erbjudandet. Går ej att kombinera med andra erbjudanden och rabatter.

Stadshuskällaren klassiska julbord

Läs mer här

Följ med oss bakom kulisserna

På Instagram kan du ta trappan ner i Stadshuskällaren och besöka baren, matsalen, serveringsgångarna, köket och våra kockar direkt i din telefon. Vi delar med oss av nyheter, tips, tävlingar, matinspiration och självfallet massor av goda rätter.

Instagram

MATEN

Vi skapar samtida svenska rätter med inspiration från skog och mark med vilt, närodlat och ekologiskt. Vi värnar om de svenska smakerna och arbetar nära uppfödarna, odlarna och producenterna runt om i Sverige. Köksmästare Magnus Santesson med sitt team välkomnar dig till Restaurang Stadshuskällaren.

Menyer

Om Stadshuskällaren

Restaurang Stadshuskällaren öppnade 1922 och har en stark tradition. Det är det enda stället i världen där du kan äta alla Nobel-menyer genom tiderna på Nobel-porslin.

Läs mer

I skogen. I stan

Vår matfilosofi har alltid varit att ta vara på det naturen ger oss. Vi jobbar med säsongens råvaror och anpassar vår meny efter det. Vi är lyhörda till de olika årstiderna och utformar vår meny efter dem. Allt ifrån nyskördad sparris till jakten på den perfekta kantarellen i skog och mark. Svensk jakt är viktig i viltvårdande syfte där man begränsar vissa populationer för att balansera det ekologiska samspelet.

Läs mer

Adress & Öppettider