Välkommen

Stadshuskällaren klassiska julbord

Stadshuskällaren klassiska julbord står uppdukat från 25 november – 21 december. Det är ett traditionellt julbord i Stockholms Stadshus med inslag av vilt. Det bjuds på sillbord med kallskuret, vällagade varma rätter och ett dignande gottebord – allt är komponerat och tillagat i vårt kök med hållbara och noggrant utvalda råvaror.

Följ med oss bakom kulisserna

På Instagram kan du ta trappan ner i Stadshuskällaren och besöka baren, matsalen, serveringsgångarna, köket och våra kockar direkt i din telefon. Vi delar med oss av nyheter, tips, tävlingar, matinspiration och självfallet massor av goda rätter.

Instagram

MATEN

Vi skapar samtida svenska rätter med inspiration från skog och mark med vilt, närodlat och ekologiskt. Vi värnar om de svenska smakerna och arbetar nära uppfödarna, odlarna och producenterna runt om i Sverige. Köksmästare Magnus Santesson med sitt team välkomnar dig till Restaurang Stadshuskällaren.

Menyer

Om Stadshuskällaren

Restaurang Stadshuskällaren öppnade 1922 och har en stark tradition. Det är det enda stället i världen där du kan äta alla Nobelmenyer genom tiderna på Nobelservisen.

Läs mer

I skogen. I stan

Vår matfilosofi har alltid varit att ta vara på det naturen ger oss. Vi jobbar med säsongens råvaror och anpassar vår meny efter det. Vi är lyhörda till de olika årstiderna och utformar vår meny efter dem. Allt ifrån nyskördad sparris till jakten på den perfekta kantarellen i skog och mark. Svensk jakt är viktig i viltvårdande syfte där man begränsar vissa populationer för att balansera det ekologiska samspelet.

Läs mer

Adress & Öppettider