Välkommen

Vinmakarmiddag med Carlisle winery

Carlisle winery and vineyards i Sonoma county, Kalifornien, är idag en av de mest eftertraktade producenterna i usa vad gäller viner gjorda på zinfandeldruvor. Tillsammans med våra vänner på Johan Lidby vinhandel bjuder vi in till en kväll med Carlisles fantastiska viner och vår goda mat.

1 juni kl. 18.30, Priset är 995:- per person, antalet platser är begränsade så boka din plats redan nu bokning@stadshuskallarensthlm.se
Inbjudan

Om Stadshuskällaren

Restaurang Stadshuskällaren öppnade 1922 och har en stark tradition. Det är det enda stället i världen där du kan äta alla Nobel-menyer genom tiderna på Nobel-porslin.

Läs mer

I skogen. I stan

Vår matfilosofi har alltid varit att ta vara på det naturen ger oss. Vi jobbar med säsongens råvaror och anpassar vår meny efter det.

Läs mer

MATEN

Vi skapar samtida svenska rätter med inspiration från det vilda i norr via västkustens fisk och skaldjur till södra regionernas skördar. Vi värnar om de svenska smakerna och arbetar nära uppfödarna, odlarna och producenterna runt om i Sverige. Magnus Santesson med sitt team välkomnar dig till Restaurang Stadshuskällaren.

Menyer

Adress & Öppettider